Geen producten (0)
U kunt kiezen uit de volgende betaalmethoden:
  • iDEAL 
  • PayPal / CreditCard
  • Bancontact / Mister Cash
  • OverBoeking


iDEAL

Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

paypallogo 

PayPal / CreditCard Visa - MasterCard
Als u kiest om via Paypal te betalen, word u tijdens het bestellen direct doorgestuurd naar de website van Paypal. U kunt hier uzelf aanmelden voor een nieuw account of inloggen met uw bestaande Paypal gebruikersnaam en de betaling bevestigen.
Van ons ontvangt u na betaling direct een ontvangstbevestiging.

Waarom kiezen voor Paypal?
- Betalen via Paypal is veilig en snel.
- Met een Paypal account hoeft u niet iedere keer uw financiële informatie opnieuw in te vullen.
- U hebt extra zekerheid vanwege de Paypal aankoopbescherming voor verzendbare goederen.

mistercashlogo
Bancontact / Mister Cash
Met Bancontact / Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw eigen vertrouwde betaalomgeving. Ruim 80% van de Belgische internetbetalingen worden gedaan met Bancontact / Mister Cash. 

overblogo
OverBoeking naar ons rekening
Bij een bankoverschrijving maakt u het totaalbedrag zelf over naar ons rekening. U ontvangt na het plaatsen van uw bestelling direct een bevestiging per e-mail met het ordernummer en het totaalbedrag dat voldaan dient te worden. Zodra wij het totaalbedrag hebben ontvangen, zullen wij uw bestelling dezelfde dag nog versturen. Gebruik bij betaling altijd het ordernummer, zodat wij de betaling snel kunnen verwerken.

Betaling lukt niet?
Het kan bij uitzondering voorkomen dat uw betaling helaas mislukt! Dit kan zijn door onderhoud van de bank aan de betalingswebsite of door een tijdelijke storing. Wij adviseren u dan nogmaals te proberen uw betaling af te ronden. Als het ook op een ander tijdstip niet lukt om te betalen, kunt u dit melden bij ons Klantenservice via het contactformulier. Wij gaan dan na wat het probleem kan zijn en helpen u dan graag verder om uw bestelproces te voltooien.

Door op Ja te klikken, gaat u akkoord met onze privacy- en cookieverklaring.