Geen producten (0)

 

"U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €0,87 cent voor een postzegel met de Briefpost. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@mipowerbank.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is."

Modelformulier voor herroeping

Uitzonderingen
Sommige producten kunt u helaas niet retourneren:

 • Screenprotectors welke zijn geopend en geplaatst
 • Artikelen die vanwege hygiene niet kunnen worden geretourneerd, zoals in-ear headsets, draadloze oordopjes.

Stappenplan bestelling retourneren

Om een bestelling te retourneren gaat u als volgt te werk:

Neem eerst contact met ons op via het Contactformulier

 1. Verzending: Er zijn twee voor de hand liggende verzendmethoden: briefpost of pakketpost. Briefpost is een goedkope en veilige verzendwijze. Het aantal postzegels waarmee het pakket gefrankeerd moet worden is afhankelijk van het gewicht. Rembours wordt niet geaccepteerd.
 2. Inpakken: Noteer het retouradres op de envelop/doos
  Mipowerbank.nl
  Swanenburgstraat 44
  2531RG Den Haag

  Pak uw retourproduct zorgvuldig in. Een veilige en stootvaste verpakking kan schade en daarmee het vervallen van de garantie voorkomen. U kunt gebruik maken van een luchtkussen-envelop, of een normale envelop met bijvoorbeeld keukenpapier. Misschien kunt u zelfs onze envelop hergebruiken. Vergeet niet uw gegevens en klacht/reden van retour toe te voegen. Wij raden u ook aan om uw postcode en huisnummer op de flap van de envelop te schrijven.
 3. Verzenden: Verzend het product naar ons retouradres. Uw retouraanvraag wordt altijd binnen 24 uur na aankomst in behandeling genomen.

 Retourrecht bij defect

Alle producten die wij verkopen worden vooraf getest. Desondanks kan het voorkomen dat een product beschadigd raakt bij verzending. Neem bij een defect altijd eerst contact met ons via het contactformulier, zodat wij u kunnen adviseren uw klacht eerst samen op te lossen.

Garantieperiode

Op kabels en accessoires heeft u 6 maanden garantie, de garantieperiode voor Powerbanks, Hoverboards en Draadloze opladers geld 12 maanden. Wanneer u uw product retourneert kunnen wij bepalen of het defect binnen de garantie valt. In sommige gevallen kan het recht op garantie vervallen - zelfs als het product nog binnen de garantieperiode valt. Dit kan onder andere komen door aangebrachte schade die na de koop is ontstaan (zoals vallen, scheuren, krassen) of door intensief of verkeerd gebruik.

Ieder product dat als defect wordt geretourneerd, wordt uitgebreid getest. Wanneer er geen defect wordt geconstateerd zullen wij deze weer naar u verzenden of voor alle zekerheid alsnog omruilen.

Ruilen

Wanneer het product niet bevalt omdat het bijvoorbeeld anders is dan verwacht, kunt u het artikel ruilen. U kunt het te vervangen product retourneren, en het gewenste product aangeven bij retour zenden. Wij zullen na ontvangst van uw pakketje deze in behandeling nemen.

Door op Ja te klikken, gaat u akkoord met onze privacy- en cookieverklaring.