Geen producten (0)
Geen producten (0)

iPhone 6 Batterij Hoes

€ 49,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 Werkdag
Specificaties
Productcode IP6PWPZ
Productcode leverancier IP6PWPZ
Omschrijving

iPhone 6 Batterij Hoes € 49,95

De Juice Pack is een zeer compacte batterij case voor de iPhone 6. De case sluit prima aan om uw iPhone 6 en geeft deze naast extra gebruikstijd van ± 8 uur ook perfecte bescherming tegen krassen, deukjes en vuil.

Gebruik uw iPhone 6 langer zonder op te laden
Met een capaciteit van 3800mAh kunt u langer gebruik maken van uw iPhone 6 zonder het toestel op te laden. Door deze extra batterij kunt u uw iPhone tot wel twee keer zo lang gebruiken. U kunt dus voortaan op een lange dag vertrouwen op de batterij. Deze externe batterij is in het bijzonder geschikt voor mensen die veel gebruik maken van internet of veel games spelen. Deze functies gebruiken meer stroom dan bijvoorbeeld het luisteren van muziek. U kunt nu voortaan de hele dag mailen, internetten games spelen zonder het risico op een lege batterij.

Gemakkelijk te monteren op uw iPhone 6
De iPhone 6 kunt u gemakkelijk aansluiten op de Case, doordat deze bestaat uit twee delen. Deze trekt u los van elkaar waarna de iPhone vanaf de bovenkant in de Case geschoven kan worden. Klik daarna het bovenste deel op de Case en uw iPhone 6 is perfect beschermd en altijd voorzien van voldoende stroom. Op de achterkant vind u de aan/uit knop en enkele LED indicatie lampjes om de batterijlading te controleren. 

Om de de externe batterij op te laden kunt u gebruik maken van uw standaard Lightning kabel. Deze kunt u aansluiten op de adapter van uw iPhone of aan de computer. U kunt ook uw iPhone synchroniseren met de computer of Mac. De iPhone hoeft dus niet perse uit de JuicePack gehaald te worden.

 iPhone 6 Batterij Hoes is geschikt voor gebruik met de nieuwe iOS 8 UPDATE!
 
Met de JuicePack kunt u:
- Tot 8 uur langer telefoneren
- Tot 7 uur langer 3G internet gebruiken / 11 uur via WiFi
- Tot 44 uur langer muziek luisteren.
- Tot 11 uur langer video's bekijken (korter bij streaming video's)


Inhoud van de verpakking:
- Externe Battery Case Black voor iPhone 6
- Handleiding 

Door op Ja te klikken, gaat u akkoord met onze privacy- en cookieverklaring.